Telecí medailónky s bylinkami a vínem

1. Medailonky omyjeme, osušíme a lehce naklepeme. Mouku smícháme se solí a pepřem a medailonky v ní obalíme. 2. Na pánvi rozpálíme olej s polovinou másla a medailonky na něm ze všech stran opečeme. Vyjmeme je z pánve a udržujeme v teple. 3. Do pánve přilijeme víno a zvýšíme...

Diskuze

2 komentáře

    k
    krockovapavla

    Telecí maso je opravdu výborné a opravdu chutné.

    b
    Bobina1

    Mohou být moc dobré. Určitě bych si pochutnala.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist