profimedia-0014113326-352x198.jpg

Telecí maso v zelenině

Očištěné a opláchnuté maso nakrájíme na kostičky, nasucho je krátce osmahneme, podlijeme horkou vodou, přidáme sůl, kmín, opláchnutý libeček a dusíme téměř doměkka. Potom libeček vyjmeme. Zeleninu a petrželku opláchneme. Karotku a brukev nakrájíme na nudličky, brokolici rozebereme na malé růžičky, přidáme je...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist