teleci-gulas-352x198.jpg

Telecí guláš na víně

Maso omyjeme, osušíme, zbavíme tuku a šlach a nakrájíme na větší kostky o velikosti asi 50 g. Cibuli oloupanou a nasekanou na kostičky osmahneme na rozpáleném oleji. Posypeme ji paprikou a vmícháme rajský protlak. Zalijeme červeným vínem a chvíli povaříme, až se tekutina odpaří. Poté...

Diskuze

3 komentáře

    s
    stendy

    bude jistě dobrý.

    b
    bobina1

    určitě dobrý.

    s
    stana1

    Mám ten samý názor.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist