Tatarské maso

Maso z kýty nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Na pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje a na něm maso rychle osmahneme po obou stranách. Podlijeme teplou vodou (nebo vývarem) a dusíme pod pokličkou téměř do změknutí. Když je maso téměř měkké, přidáme...

Diskuze

5 komentářů

    k
    krockovapavla

    Tohle jídlo mi bohužel vůbec ale vůbec nechutná.

    l
    ladouch

    Tak tohle zkusím, myslím, že se s tím zavděčím našim chlapcům.

    x
    xxkouckaxx

    páni ! ten recept mně velice zaujal – bude to dobrota

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist