Tataráček pomazánka
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Sojovou drť uvaříme dle návodu ve vývaru nebo vegetě. Scedíme a vyždímáme, vodu vylijeme. Mezitím si na oleji osmažíme cibulku do zlatova, přidáme soju. Přidáme rajčatový protlak, sůl, pepř, sojovku. Chvíli podusíme. Do...
Tataráček pomazánka ma vôbec neoslovila.
moc si nedokážu představit, jak to chutná:) ale pro vegetariáný to může bejt super alternativa:)
sóju mám moc ráda, takže určitě vyzkouším
navim – já bych si ho dala , ale doma by mne asi hnali 🙂
U nás co jenom projde okolo soji nikdo nejí, tak tenhle recept asi úspěch mít nebude.
Tak tento recept mi bohužel moc sedí, nemám to ráda:(
něco odobného jsem už jedla – sóju mám ráda , tak mi to chutnalo