Tataráček pomazánka

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Sojovou drť uvaříme dle návodu ve vývaru nebo vegetě. Scedíme a vyždímáme, vodu vylijeme. Mezitím si na oleji osmažíme cibulku do zlatova, přidáme soju. Přidáme rajčatový protlak, sůl, pepř, sojovku. Chvíli podusíme. Do...

Diskuze

13 komentářů

    j
    jankac

    Tataráček pomazánka ma vôbec neoslovila.

    t
    Tecireg

    moc si nedokážu představit, jak to chutná:) ale pro vegetariáný to může bejt super alternativa:)

    l
    lucik21

    sóju mám moc ráda, takže určitě vyzkouším

    m
    manislava

    navim – já bych si ho dala , ale doma by mne asi hnali 🙂

    l
    ladouch

    U nás co jenom projde okolo soji nikdo nejí, tak tenhle recept asi úspěch mít nebude.

    k
    krockovapavla

    Tak tento recept mi bohužel moc sedí, nemám to ráda:(

    x
    xxkouckaxx

    něco odobného jsem už jedla – sóju mám ráda , tak mi to chutnalo

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist