tatin.jpg

Tarte tatin – koláč s jablky

Jablka oloupejte, rozpůlte, vyndejte jádřinec a nakrájejte na čtvrtky. Do nádoby (nejlépe větší pánve), kterou můžete následně přemístit do trouby, dejte rozehřát máslo. Jakmile je rozehřáté, vsypte postupně cukr a míchejte, dokud se obě ingredience nespojí. Míchejte a zahřívejte, až se vytvoří...

Diskuze

9 komentářů

    nova2

    Snadná , rychlá příprava a je moc dobrý,

    l
    ladouch

    Už jsem ho dělala a je opravdu moc dobrý.

    m
    magic11

    vypadá to celkem jako rychlovka, asi to vyzkouším

    s
    Stendy

    Tarte tatin – koláč s jablky bych ochutnal.

    l
    ladouch

    Je moc dobrý už jsem ho dělala a chutnal nám.

    j
    jankac

    Tarte tatin vypadá veľmi lákavo a chutne.

    l
    lucik21

    Tarte tatin vypadá moc zajímavě, určitě vyzkouším.

    b
    Bobina1

    Nemusím francouský koláč. Mně stačí český štrůdl.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist