Tarte tatin – koláč s jablky
Jablka oloupejte, rozpůlte, vyndejte jádřinec a nakrájejte na čtvrtky. Do nádoby (nejlépe větší pánve), kterou můžete následně přemístit do trouby, dejte rozehřát máslo. Jakmile je rozehřáté, vsypte postupně cukr a míchejte, dokud se obě ingredience nespojí. Míchejte a zahřívejte, až se vytvoří...
Snadná , rychlá příprava a je moc dobrý,
Už jsem ho dělala a je opravdu moc dobrý.
vypadá to celkem jako rychlovka, asi to vyzkouším
Tarte tatin – koláč s jablky bych ochutnal.
Je moc dobrý už jsem ho dělala a chutnal nám.
Tarte tatin vypadá veľmi lákavo a chutne.
Tarte tatin vypadá moc zajímavě, určitě vyzkouším.
Nemusím francouský koláč. Mně stačí český štrůdl.