Sytá polévka se zeleninou a vínem

Suroviny

kuřecího masa bez kostí
150 g
pórek
1 ks
mrkve
200 g
květáku
150 g
hrášku
50 g
bílého vína
1 dcl
oleje
1 PL
sójové omáčky
1 PL
sůl a pepř

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na nudličky, pórek nakrájíme na kolečka a očištěnou mrkev nakrájíme na plátky. V hrnci na oleji osmahneme maso, pak přidáme pórek a mrkev, zalijeme 1 litrem vody, přivedeme k varu, osolíme, opepříme a krátce povaříme. Květák rozebereme na růžičky, dáme do polévky, přidáme hrášek, sójovou omáčku a víno a mírně vaříme ještě 15 minut.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.8.2013 3:40| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist