Syrečky v zakysané smetaně

Do sklenice se šroubovacím víčkem dáváme střídavě vrstvu nakrájených syrečků a vrstvu smetany. Necháme 2 dny uležet.

Diskuze

8 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Syrečky v zakysané smetaně – musím to udělat našemu tátovi !

    k
    krockovapavla

    Tak tento recept mi moc nezachutnal:(

    x
    xxkouckaxx

    to vypadá zajímavě , smetana ty syrečky pěkně zjemní

    v
    viwi

    syrečky mám ráda, zakysanou smetanu taky, takže mi určitě bude chutnat i tohle

    r
    roupicek1

    název mi tedy mnoho neříká,ale zkusit se má všechno

    x
    xxkotaskovaxx

    tak tohle by mně nikdy nenapadlo – smetana by mohla ty syrečky pěkně zjemnit !

    x
    xxkouckaxx

    ta chuť by mohla být dost zajímavá – to musím vyzkoušet

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist