Švýcarské ražnici se sýrem a šunkou

Šunku a sýr nakrájíme na přibližně stejně velké kostky a napichujeme je střídavě na jehlu. Obalujeme v rozšlehaných vejcích a nastrouhaném čerstvém pečivu (je chutnější než strouhanka ze suchého pečiva, méně saje tuk). Obalování opakujeme. Smažíme rychle v rozpáleném oleji nebo na sádle.

Diskuze

3 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    tohle jídlo vypadá přímo luxusně – určitě vyzkouším

    x
    xxkotaskovaxx

    tak to by mohla být bezvadná a jednoduchá večeře !

    a
    aknela11

    lákavé. Jěště jsem nevyzkoušela tisknu si recept a vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist