Svíčková Wellington v těstě s bylinkami

1. Maso osolíme, pokapeme olejem, koření vetřeme do masa spolu s worchestrovou omáčkou. 2. Necháme 2 hodiny odležet v chladnu, opečeme ze všech stran v rozpáleném oleji, až se vytvoří kůrka. 3. Maso vychladíme, těsto vyválíme do obdélníku a maso do něj zabalíme....

Diskuze

7 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Svíčková Wellington – ten název je opravdu honosný , dala bych si !

    k
    krockovapavla

    Tato svíčková je opravdu moc dobrá, doporučuji.

    Viky17

    to zní velmi zajímavě, určitě se k tomuto receptu vrátím, abych jej vyzkoušela :-)))))))), tím bych určitě udělala radost manželovi :-)))

    a
    aknela11

    je moje oblíbené jídlo. zkusím podle tohoto receptu – snad se povede

    p
    puntik

    vypadá to moc dobře, ale doma by určitě chtěli k tomu omáčku s knedlíkem

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist