Svíčková s králíkem

Suroviny

cibule

mrkev

celer

bílá petržel

bobkový list

celý černý pepř

nové koření

tymián

sůl

kari

králík

šlehačka

hladká mouka

ocet

Postup přípravy:

Do hrnce dáme 1/4 l octa a 1,5 l vody a dáme vařit. Pak přidáme zeleninu, koření a ještě 10 minut vaříme. Necháme vychladnout a přidáme maso. Necháme odležet do druhého dne. Lák slijeme a zeleninu s masem dál zpracováváme. Přidáme zeleninu, koření a maso dusíme. Nakonec přilijeme šlehačku s hladkou moukou. Omáčku propasírujeme.

Hodnocení

2.1  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.2.2016 2:44

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist