Svíčková s králíkem

Suroviny

cibule
mrkev
celer
bílá petržel
bobkový list
celý černý pepř
nové koření
tymián
sůl
kari
králík
šlehačka
hladká mouka
ocet

Postup přípravy:

Do hrnce dáme 1/4 l octa a 1,5 l vody a dáme vařit. Pak přidáme zeleninu, koření a ještě 10 minut vaříme. Necháme vychladnout a přidáme maso. Necháme odležet do druhého dne. Lák slijeme a zeleninu s masem dál zpracováváme. Přidáme zeleninu, koření a maso dusíme. Nakonec přilijeme šlehačku s hladkou moukou. Omáčku propasírujeme.

Hodnocení

2.1  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.2.2016 2:44

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist