svickova-omacka.jpg

Svíčková omáčka z Moravy

Maso očistíme, odblaníme, nasolíme a prošpikujeme. V masu děláme otvory po vlákně a pořádně napěchujeme tenkými nudličkami špeku. Rozpálíme si pánev, nebo hrnec (kde se vám to dělá lépe), rozehřejeme část másla a orestujeme na ní všechnu cibuli a zbylý špek nakrájený na kostičky, vložíme...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Svíčková omáčka je pre mňa slávnostný obed, ktorému nikto neodolá. Teraz sviečkovú robievam veľmi málo.

    e
    Elisa19

    Svíčkovou máme moc rádi, jen mi ve výčtu ingrediencí chybí tymián.

    l
    lucik21

    Svíčková je český unikát, určitě ji udělám

    b
    Bobina1

    Svíčková omáčka je klasika. Doma ji milujem.

    g
    glady

    svíčková je prostě nehynoucí klasika, už teď mám na ni chuť

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist