svickova-omacka.jpg

Svíčková omáčka z Moravy

Maso očistíme, odblaníme, nasolíme a prošpikujeme. V masu děláme otvory po vlákně a pořádně napěchujeme tenkými nudličkami špeku. Rozpálíme si pánev, nebo hrnec (kde se vám to dělá lépe), rozehřejeme část másla a orestujeme na ní všechnu cibuli a zbylý špek nakrájený na kostičky, vložíme...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Svíčková omáčka je pre mňa slávnostný obed, ktorému nikto neodolá. Teraz sviečkovú robievam veľmi málo.

    e
    Elisa19

    Svíčkovou máme moc rádi, jen mi ve výčtu ingrediencí chybí tymián.

    l
    lucik21

    Svíčková je český unikát, určitě ji udělám

    b
    Bobina1

    Svíčková omáčka je klasika. Doma ji milujem.

    g
    glady

    svíčková je prostě nehynoucí klasika, už teď mám na ni chuť

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist