Svíčková na smetaně
Cibuli, zeleninu a koření osmahneme na rozpáleném oleji v papiňáku. Maso osolíme ze všech stran a rychle v papiňáku opečeme, dokud se maso „nezatáhne“. Při obracení masa dáváme pozor, abychom do něj příliš nepíchali, aby šťáva zbytečně nevytekla. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní...
Svíčková na smetaně je moc velká dobrota.
to je klasika, která nikdy nezklame
Mňam, mňam 🙂 hneď som dostala chuť. Vyzerá to veľmi chutne
Určitě zajímavý recept a určitě nám to bude chutnat.
Svíčkovou díky ceně masa nedělám nijak často, ale máme ji rádi všichni.
Hovězí mi vůbec nechutná!:OO Ale svíčková je opravdu výborná myslím si že jí jedl každý v ČR!:“DDD Pro mě se musí hovězí úplně rozpadat jako máslíčko!:“dd Výborné a to moc;)) ty brusinky a citron s tou šlehačkou;)):ooo
tu umí uvařit můj manžel ten se v ní vyžívá
svíčkovou máme párkrát za rok a vždycky se povede
Svíčkovou miluju, u nás ji vaří manžel 😉
Svíčková je prostě dobrota máme jí moc rádi.
Je to lahůdka!
Svíčkovou opravdu zbožňuju a velmi ráda ji i vařím:)