svickova.jpg

Svíčková na smetaně

Cibuli, zeleninu a koření osmahneme na rozpáleném oleji v papiňáku. Maso osolíme ze všech stran a rychle v papiňáku opečeme, dokud se maso „nezatáhne“. Při obracení masa dáváme pozor, abychom do něj příliš nepíchali, aby šťáva zbytečně nevytekla. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní...

Diskuze

14 komentářů

    s
    Stendy

    Svíčková na smetaně je moc velká dobrota.

    m
    martinnatr

    to je klasika, která nikdy nezklame

    l
    Lucia123

    Mňam, mňam 🙂 hneď som dostala chuť. Vyzerá to veľmi chutne

    g
    glady

    Určitě zajímavý recept a určitě nám to bude chutnat.

    l
    lidka2

    Svíčkovou díky ceně masa nedělám nijak často, ale máme ji rádi všichni.

    r
    ryckyi

    Hovězí mi vůbec nechutná!:OO Ale svíčková je opravdu výborná myslím si že jí jedl každý v ČR!:“DDD Pro mě se musí hovězí úplně rozpadat jako máslíčko!:“dd Výborné a to moc;)) ty brusinky a citron s tou šlehačkou;)):ooo

    b
    brontik

    tu umí uvařit můj manžel ten se v ní vyžívá

    l
    lucik21

    svíčkovou máme párkrát za rok a vždycky se povede

    m
    mipal

    Svíčkovou miluju, u nás ji vaří manžel 😉

    l
    ladouch

    Svíčková je prostě dobrota máme jí moc rádi.

    v
    viki11

    Je to lahůdka!

    k
    krockovapavla

    Svíčkovou opravdu zbožňuju a velmi ráda ji i vařím:)

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist