Svíčková na smetaně se slaninou

Maso důkladně omyjeme, odblaníme, nasolíme a prošpikujeme. Cibuli a kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na kostičky. Na oleji osmahneme dozlatova cibuli, přidáme nasolené maso a necháme zatáhnout. Poté k masu přidáme kořenovou zeleninu a necháme dusit cca 20 minut společně s bobkovým listem, pepřem a novým kořením....

Diskuze

17 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Svíčková na smetaně se slaninou a zeleninou – tomu říkám klasika a velká dobrota !

    d
    Daimon

    myslím ,že nebudu jediná, když napíšu, že svíčková patří mezi nejlepší omáčky… prostě nemá chybu 🙂

    k
    krockovapavla

    Tato svíčková se slaninou je opravdu dobrá.

    p
    pruew

    Zrovna včera jsem dělala svíčkovou a hledala nějaký dobrý recept, příště zkusím ten váš.

    e
    evik56

    Já svíčkovou na několik dnů prošpekovanou nakládám do zeleniny a nálevu, peču v troubě atd.někdo svíčkovou vaří v hrnci a tvrdí,že má nejlepší svíčkovou.Tento recept mi připomíná můj,takže věřím,že je svíčková výborná

    v
    viwi

    mňam, svíčkovou miluju 🙂

    j
    jijina

    Když se svíčková povede, je to dobrota. Zajímavé je, že je u každého jiná.

    h
    Hoja

    tou snad nepohrdne nikdo,když se povede ,je vynikající

    w
    wrazedkyne

    clovek vzdycky najde jeden recept ze vsechno mznych uhlu. alepon jedno jidlo chutna pokazde jinak

    w
    wrazedkyne

    clovek vzdycky najde jeden recept ze vsechno mznych uhlu. alepon jedno jidlo chutna pokazde jinak

    i
    inakub

    česká svíčková je vynikající, dělávám ji podobně skoro každy týden pro rodinu,protože milujeme hovězí.

    k
    Karunka

    Svíčkovou u nás milujeme všichni, bohužel ne vždy se mi podaří

    p
    puntik

    nevím co je na tom zvláštního, svíčkovou si poručila dcera teď v neděli a bez špeku (krásně voňavého) to prostě nejde . Taky nevím proč ještě dávat nakládanou zeleninu, když už tam kořenová je….

    n
    nairi

    Miluju zdrave jidlo , ale kdyz se nekde objevi svickova , neodolam a hresim . je to takova odmena a tuhle verzi se slaninkou urcite v nejblizsi dobe vyzkousim , dekuji za tip.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist