svickova-na-smetane.jpg

Svíčková na smetaně

Odleželou svíčkovou odblaníme, prošpikujeme proužky uzené slaniny, osolíme, opepříme a osmahneme v rozpáleném tuku ze všech stran a odložíme do tepla. Na tomtéž tuku zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme očištěnou a nakrájenou zeleninu, osmahneme a podlijeme masovým vývarem. Potom přidáme osmahnuté maso, bobkový list...

Diskuze

11 komentářů

    a
    aknela11

    na smetaně – pro mě nejlepší jídlo na světě. Dám jí do jídelníčku ..

    k
    kajca

    Aj ja mám rada svieckovú na smotane,len ja dávam smotanu na varenie.

    m
    martinnatr

    dělám, ale ne moc často, vzhledem k cenám masa

    b
    brontik

    tak tu vaří můj muž a dělá ji výborně chutná i rodině

    l
    ladouch

    Svíčkovou máme moc rádi, také jí takto připravuju.

    g
    glady

    jo, svíčkovou tu bych si hned dala

    j
    jankac

    Svíčková na smetaně – suprový recept, presne takto to varím aj ja. Lahôdka.

    e
    Elisa19

    Svíčkovou milujeme, tuto neděli se chystám ji uvařit, jenom musím koupit ještě maso.

    v
    viki11

    Svíčková smetanová omáčka je královna všech omáček a oblíbená klasika.

    l
    lucik21

    Svíčková je klasika, sice ji vařím tak 2x do roka, ale povede se

    b
    Bobina1

    Svíčková je všeobecně oblíbená. I já ji mám ráda,

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist