svestkova-zemlovka-352x198.jpg

Švestková žemlovka s mandlemi

Housky nakrájíme na velmi tenké plátky. Pekáč hodně vymastíme máslem. Na dno pekáče rozprostřeme plátky housek malinko pokropených mlékem, vrstvu půlených švestek, posypeme mandlovými lupínky, pohážeme kostičkami čokolády, pocukrujeme směsí skořice a cukru, dáme pár plátků másla a vše opakujeme znovu...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist