svestkova-povidla.jpg

Švestková povidla podle naší babi

Všechny ingredience promícháme a necháme 12 hodin odležet. Pak vaříme pomalu cca 5 hodin, při vaření nemícháme. Foto zdroj: profimedia.cz

Diskuze

2 komentáře

    j
    jankac

    Dobrý recept, len či sa slivky nepripália, keď sa to nemieša.

    l
    ladouch

    Jednoduché, jen aby letos byly švestky.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist