svestkova-omacka_2.jpg

Švestková omáčka se smetanou

Připravíme si máslovou jíšku. Na pánvi rozpustíme máslo a přidáme hladkou mouku. Tuto zásmažku přelijeme horkým vývarem. Přidáme do něj švestky a povidla. Důkladně promícháme a vaříme do změknutí švestek. Sušené švestky můžeme naložit do vody už pár hodin před začátkem vaření...

Diskuze

2 komentáře

    j
    jankac

    To musí byť dobrota – vyskúšam.

    s
    Stanislav Brázdil ml.

    Švestková omáčka se smetanou tu jsem ještě nikdy nejedl.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist