svestkova-omacka_2-352x198.jpg

Švestková omáčka se smetanou

Připravíme si máslovou jíšku. Na pánvi rozpustíme máslo a přidáme hladkou mouku. Tuto zásmažku přelijeme horkým vývarem. Přidáme do něj švestky a povidla. Důkladně promícháme a vaříme do změknutí švestek. Sušené švestky můžeme naložit do vody už pár hodin před začátkem vaření...

Diskuze

2 komentáře

    j
    jankac

    To musí byť dobrota – vyskúšam.

    s
    Stanislav Brázdil ml.

    Švestková omáčka se smetanou tu jsem ještě nikdy nejedl.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist