svestkova-omacka_2-352x198.jpg

Švestková omáčka se smetanou

Připravíme si máslovou jíšku. Na pánvi rozpustíme máslo a přidáme hladkou mouku. Tuto zásmažku přelijeme horkým vývarem. Přidáme do něj švestky a povidla. Důkladně promícháme a vaříme do změknutí švestek. Sušené švestky můžeme naložit do vody už pár hodin před začátkem vaření...

Diskuze

2 komentáře

    j
    jankac

    To musí byť dobrota – vyskúšam.

    s
    Stanislav Brázdil ml.

    Švestková omáčka se smetanou tu jsem ještě nikdy nejedl.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist