husa.jpg

Svatomartinská husa s jablky

Husu osolíme (zvenku i zevnitř), dovnitř vložíme jablka, posypeme kmínem a položíme prsíčky dolů do pekáče. Podlijeme vodou a vložíme do předehřáté trouby na 180°C. Po hodině pečení husu obrátíme, kůžičku hodně propícháme vidličkou, aby se sádlo dobře vypeklo. Vypečený tuk podléváme horkou...

Diskuze

10 komentářů

    a
    Anetka22

    Doporucuji vyzkouset da se upect i bez jakehokoluv svatku jen tak pro dobry obed

    m
    martinnatr

    no to je pochoutka, zvlášť když je husa domácí

    j
    jankac

    Svatomartinská husa mi narobila veľké chute na jej konzumáciu- mňam..

    Dana

    Proboha, toto je „diskuse“ k článku? Vždyť ty slepice nemají vlastní názor, nepřinášejí NIC nového – i když se jedná jen o recept na pečení husy… To je fakt strašný, odezvy typu „dala bych si husu!,,,, dlouho jsem neměla husu… Prostě to JSOU husy par excellance. tečka.

    l
    lucik21

    Svatomartiská husa nesmí chybět, už jsme měli

    l
    ladouch

    Tak u nás bude v neděli, už se na ní těším, je to dobrota.

    g
    glady

    husičku bych si dala…………………………….

    b
    Bobina1

    Svatomartinská husa- už jsem dlouho husu neměla.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist