sesene-tresne.jpg

Sušené třešně na dezerty

Vypeckované třešně prosypeme cukrem a za občasného promíchání je necháme jeden den stát. Poté třešně scedíme a okapané třešně rozložíme na plech. Troubu zapneme na minimum (50 °C), zcela nedovřeme a za občasného míchání třešně zvolna sušíme. Suché třešně uložíme do sklenic a dobře...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Sušené třešně na dezerty vypadajú lákavo. Sušila som iba slivky, ale aj čerešne sú fajn.

    l
    ladouch

    Ještě jsem je nezkoušela, ale podle tohoto receptu se do nich pustím.

    g
    glady

    super nápad, bohužel nám letos třešně zkonzumovali přímo na stromech ptáci

    v
    viki11

    Sušené třešně na dezerty jsou moc dobré. Když je v létě větší úroda třešní, vždy něco nasuším.

    l
    lucik21

    sušené třešně jsou moc dobré, dělávám je

    b
    Bobina1

    tak to mne nenapadlo. Dobrý nápad.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist