Sulc sváteční se zeleninou

Marináda: 3 litry vody, 150 g soli, 4 bobkové listy, 6 hřebíčků, 1 PL celých pepřů, 2 špetky tymiánu 1. Smícháním ingrediencí vymícháme marinádu a do ní vložíme maso. Maso musí být úplně potopené! Uložit v chladnu. Kdo se nebojí, může přidat...

Diskuze

2 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    Sulc sváteční – páni , tak ten jsem nejedla ani nepamatuji !

    a
    aknela11

    mi velmi chutná. Tento receptík určitě vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist