studeny-hrasek-352x198.jpg

Studený hráškový krém s jogurtem a estragonem

Přípravu studeného hráškového krému začneme tak, že si najemno pokrájíme cibuli. Tu následně přesuneme na pánev, kde ji na másle necháme zesklovatět. Poté přidáme na plátky pokrájený česnek a po chvilce i hrášek. Jemně osmahneme, přilijeme zeleninový vývar, přivedeme k varu a necháme probublávat...

Diskuze

5 komentářů

    j
    jankac

    Hrášková polievka je výborná, len ja by som ju jedla teplú.

    b
    Božena Brázdilová

    Krémové a navíc studené polévky nejím.

    nova2

    Ta zelená žabí barva mě děsí.

    s
    Stanislav Brázdil ml.

    Studený hráškový krém s jogurtem a estragonem – polévky mám rád teplé, nebo žádné.

    l
    ladouch

    Tyto krémové polévky mě vůbec nelákají.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist