Studená ředkvičková polévka

Nerezovým nožem jemně nakrájíme ředkvičky. Utřeme česnek se solí, smícháme s olejem, octem, jogurtem a zamícháme. Necháme vychladit.

Diskuze

5 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Podáváme posypanou mátou nebo koprem – tohle by asi nebylo nic pro mně !

    k
    krockovapavla

    Mňam tohle je opravdu moc dobrá polévka.

    x
    xxkouckaxx

    no nevím , raději bych ty ředkvičky zchroupala čerstvé

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist