polevka-z-hub.jpg

Studená polévka z hub

Z mouky a másla připravíme řídkou světlou jíšku a vymícháme ji se smetanou. Ve vývaru podusíme houby. Až budou hotové, vmícháme do nich bílou omáčku a dochutíme solí, pepřem a nadrobno nakrájenou petrželovou natí. Do podávání uchováme v chladu.

Diskuze

9 komentářů

    s
    stana1

    Studená polévka z hub – tak já mám raději teplou.

    g
    glady

    zajímavý recept,houby máme moc rádi–

    j
    jankac

    Studená polévka z hub by som si dala hneď, istotne je chutná.

    m
    martinnatr

    ta bude úžasná, houby a smetana, super

    e
    Elisa19

    Houby bohužel nejím a tak mne tato studená polévka neoslovila.

    v
    viki11

    Studená houbová polévka je určena na osvěžení především v létě.

    b
    Bobina1

    Já nemám ráda studené polévky. Nechutnaji mě.

    l
    lucik21

    studená polévka z hub bude jistě dobrá, ideální na léto

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist