Studená polévka z hub

Suroviny

hub
250 g
smetany
1 hrnek
máslo
1 ks
mouky
1 PL
hrnků masového vývaru
3 ks
sůl, pepř a petrželová nať

Postup přípravy:

Z mouky a másla připravíme řídkou světlou jíšku a vymícháme ji se smetanou. Ve vývaru podusíme houby. Až budou hotové, vmícháme do nich bílou omáčku a dochutíme solí, pepřem a nadrobno nakrájenou petrželovou natí. Do podávání uchováme v chladu.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.10.2013 5:59| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist