Studená okurková omáčka

Jablko oloupeme, zbavíme jádřince a nastouháme nahrubo. Okurky a cibuli nakrájíme na drobné kostičky. Zakysanou smetanu vyšleháme s majonézou a smetanou. Osolíme a opepříme, jemně vmícháme jablko, okurky a cibulku. Podáváme vychlazené ke grilovaným masům nebo rybám.

Diskuze

4 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    páni – to se mi líbí ! mám na gril naloženou krásnou krkovičku , tak to k ní udělám !

    Viky17

    Studená omáčka – také sleduji z jakých ingrediencí je vyrobena a zdá se mi být dosti kalorická, bohužel si to musím hlídat 🙁

    l
    ladouch

    Příjemná změna oproti tatarce, zase inspirace.

    z
    Zuzana2403

    Studená omáčka z těchto ingrediencí je skutečná kalorická bomba.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist