Studená okurková omáčka

Suroviny

smetana ke šlehání
1,5 hrnku
kysaná smetana
1,5 hrnku
majonéza Hellmans
200 g
jablko
1 ks
nakládané okurky
2 ks
cibule
1 ks
sůl, pepř

Postup přípravy:

Jablko oloupeme, zbavíme jádřince a nastouháme nahrubo. Okurky a cibuli nakrájíme na drobné kostičky.

Zakysanou smetanu vyšleháme s majonézou a smetanou. Osolíme a opepříme, jemně vmícháme jablko, okurky a cibulku. Podáváme vychlazené ke grilovaným masům nebo rybám.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.6.2011 9:34| autor: MARSYZ

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist