Štrůdl s rybízem a třešněmi

Těsto: 300 g hladké mouky, 1 žloutek, sůl, 150 ml vody, 1 lžíce oleje, tuk na pomazání štrůdlu, práškový cukr Náplň: 1 hrneček červeného rybízu, 1 hrneček černého rybízu, 1/2 hrnečku vypeckovaných třešní, 3 lžíce sekaných vlašských ořechů, 4...

Diskuze

10 komentářů

    k
    krockovapavla

    Tohle miluju, je to opravdu dobré a chutné.

    b
    Bobina1

    Rybíz mám raději v piškotovém těstě.

    s
    svesticka1234

    zajímavé jak zužitkovat rybíz. díky za tip.

    j
    Jindriska8

    Zkusím to udělat z listového těsta a ovoce mám doma hodně.

    x
    xxkouckaxx

    tak tohle vypadá opravdu lákavě , ale nemám černý rybíz – budu muset na nákup

    l
    ladouch

    Bude to bašta, ale rybíz nemám, a taky mám strach jestli to nevyteče. No příští rok uvidíme.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist