Štrůdl s rybízem a třešněmi
Těsto: 300 g hladké mouky, 1 žloutek, sůl, 150 ml vody, 1 lžíce oleje, tuk na pomazání štrůdlu, práškový cukr Náplň: 1 hrneček červeného rybízu, 1 hrneček černého rybízu, 1/2 hrnečku vypeckovaných třešní, 3 lžíce sekaných vlašských ořechů, 4...
Tohle miluju, je to opravdu dobré a chutné.
Rybíz mám raději v piškotovém těstě.
zajímavé jak zužitkovat rybíz. díky za tip.
Zkusím to udělat z listového těsta a ovoce mám doma hodně.
tak tohle vypadá opravdu lákavě , ale nemám černý rybíz – budu muset na nákup
Bude to bašta, ale rybíz nemám, a taky mám strach jestli to nevyteče. No příští rok uvidíme.