Středozemní kuře s jogurtem a bazalkou

1. Smíchejte v misce jogurt, rajčatový protlak, olivový olej a listy bazalky. Přendejte marinádu do dostatečně velké mísy, aby se do ní vešly všechny 4 čtvrtky kuřete v jediné vrstvě. 2. Ujistěte se, že všechny porce jsou marinádou pokryty. Nechte 2 hodiny...

Diskuze

4 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    francouzské jídlo, které je nejen výborné a zdravé, ale také málo kalorické – to bych mohla vyzkoušet !

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to zajímavě , líbí se mi ten jogurt a bylinky !

    s
    stepanecka

    Hm. Připadá mi to divné jídlo. Co ten jogurt tam? Já bych to nesnědla.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist