Středomořská zelenina s mozzarelou a česnekem
Lilek nakrájíme na asi půlcentimetrová kolečka. Rozložíme, osolíme a necháme 30 minut vypotit (15 minut z každé strany). Mezitím rozpálíme troubu na cca 230°C a rajčata, cukety, cibuli, papriku a mozzarellu nakrájíme na kolečka. Cuketu dáme do misky a důkladně ji promícháme s jednou lžící...
zelenina s mozzarelou – tak tohle by vůbec nemuselo být špatné !
zrovna mám mozzarellu v ledničce tak bych to mohla zkusit
Bezva recept vyzkousim. Mozzarelu kombinuji casto nejcasteji snad s rajcaty a bazalkou.
zní to dobře:)) určitě vyzkouším:))
Miluju zeleninová jídla a mozzarelu též. Určitě to vyzkouším, vypadá to moc chutně, lehce a hlavně zdravě 😉
Zeleninová jídla máme moc rádi, takže i tento recept vyzkoušíme a doufám, že nám zachutná.
Zní to dobře..taková zeleninová zdravá bomba 🙂
jen nevím, jestli mi děti budou jíst lilek. No uvidíme
může být i dobré jen nevím co by mi na to řekli doma
zní to zajímavě, s lilkem zatím moc zkušeností nemám
mozarella ..mňam
může to být moc dobré
už jsem vyzkoušela
samá dobrota – vypadá to dobře
vypada chutně………..