Středomořská zelenina s mozzarelou a česnekem

Lilek nakrájíme na asi půlcentimetrová kolečka. Rozložíme, osolíme a necháme 30 minut vypotit (15 minut z každé strany). Mezitím rozpálíme troubu na cca 230°C a rajčata, cukety, cibuli, papriku a mozzarellu nakrájíme na kolečka. Cuketu dáme do misky a důkladně ji promícháme s jednou lžící...

Diskuze

17 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    zelenina s mozzarelou – tak tohle by vůbec nemuselo být špatné !

    x
    xxkouckaxx

    zrovna mám mozzarellu v ledničce tak bych to mohla zkusit

    m
    maruskaji

    Bezva recept vyzkousim. Mozzarelu kombinuji casto nejcasteji snad s rajcaty a bazalkou.

    a
    AdeLL

    zní to dobře:)) určitě vyzkouším:))

    r
    Reesie

    Miluju zeleninová jídla a mozzarelu též. Určitě to vyzkouším, vypadá to moc chutně, lehce a hlavně zdravě 😉

    a
    agad

    Zeleninová jídla máme moc rádi, takže i tento recept vyzkoušíme a doufám, že nám zachutná.

    l
    Lucka258

    Zní to dobře..taková zeleninová zdravá bomba 🙂

    a
    aknela11

    jen nevím, jestli mi děti budou jíst lilek. No uvidíme

    p
    puntik

    může být i dobré jen nevím co by mi na to řekli doma

    a
    Aine

    zní to zajímavě, s lilkem zatím moc zkušeností nemám

    h
    hoooli

    mozarella ..mňam

    v
    Verka

    může to být moc dobré

    a
    aknela11

    už jsem vyzkoušela

    x
    xxkouckaxx

    samá dobrota – vypadá to dobře

    m
    miruku

    vypada chutně………..

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist