Šťovíkový boršč

Dáme vařit hovězí a vepřové maso přidáme pepř, bobkový list a sůl. Mezitím nakrájíme mrkev, celer, petržel a 1 cibuli na kostičky, brambory na větší kostičky. Šťovík opláchneme a nakrájíme na 3 mm široké nudličky a 1 cibuli nakrájíme na jemno. Do pánve s rozehřátým...

Diskuze

12 komentářů

    l
    ladouch

    Jednou jsem ho jedla a musím říct, že byl moc dobrý.

    nova2

    Vyzkoušela bych,ale musím někoho poslat pro šťovíky :o)

    j
    jankac

    ŠŤOVÍKOVÝ BORŠČ som ešte nejedla, ale rada by som ho ochutnala.

    s
    sumka55

    Šťovíkový boršč ráda zkouším novinky, ale šťovík do jídla neznám, kopřivy ano

    s
    stana1

    Šťovíkový boršč nemusím.

    s
    stana1

    Šťovíkový boršč – nejsem milovníkem borščů.

    x
    xxkouckaxx

    boršč má mít hustotu asi jako bramboračka – tak tohle bych ráda ochutnala !

    k
    krockovapavla

    Velmi nezvyklá ale opravdu dobrá polévka.

    x
    xxkouckaxx

    myslím , že by to bylo moc dobré i bez toho šťovíku !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist