stika.jpg

Štika s bílou bylinkovou omáčkou

Nakrájejte štiku na 6 porcí a lehce osolte. Vložte do vývaru a vařte zvolna 20 minut. Vyndejte děrovanou lžící na talíř. Ve vývaru rozmíchejte smetanu, citrónovou šťávu a cukr. Povařte 10 minut. Pokud je potřeba dochuťte solí. Na talíři přelijte porci štiky...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Štika s bílou bylinkovou omáčkou ma nezaujala, lebo sa varí a bylinky v recepte nevidím.

    l
    ladouch

    Štika má moc dobré maso, hned bych si dala říct.

    p
    patricia077

    Skoro všechny ryby jsou vynikající a štika je také výborná, mňam…

    l
    lucik21

    Štika s bylinkovou omáčkou vypadá moc dobře

    v
    viki11

    Štika s bílou bylinkovou omáčkou je velmi lahodné a zdravé jídlo. Určitě vyzkoušejte.

    s
    stana1

    Štika s bílou bylinkovou omáčkou bych ochutnal.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist