Štika s bílou bylinkovou omáčkou

Suroviny

štika
1500 g
vývar
350 ml
zakysaná smetana
5 ČL
citrónová šťáva
2 PL
sůl
3 špetky
cukr
1 ČL

Postup přípravy:

Nakrájejte štiku na 6 porcí a lehce osolte. Vložte do vývaru a vařte zvolna 20 minut. Vyndejte děrovanou lžící na talíř. Ve vývaru rozmíchejte smetanu, citrónovou šťávu a cukr. Povařte 10 minut. Pokud je potřeba dochuťte solí. Na talíři přelijte porci štiky omáčkou.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.5.2015 1:04| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist