steak-z-veprove-panenky-352x198.jpg

Steak z vepřové panenky v bylinkách

Maso omyjeme, osušíme a odblaníme. Připravené maso potřeme důkladně olejem, osolíme, opepříme a obalíme v nasekaných bylinkách. Maso zabalíme do alobalu či potravinářské folie a necháme uležet v chladu alespoň 12 hodin. Odleželé maso pozorně vybalíme, aby se neporušila bylinková krusta a vložíme na rozpálený gril....

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist