staro-esky-kaldoun.png

Staročeský kaldoun s droby a zeleninou

Droby dejte vařit do studené vody (asi 3 litry) a mírně osolte, opepřete a ochuťte muškátovým květem. Na 50 g másla osmažte zeleninu a přidejte k drobům. Zvolna vařte hodinu a půl. Ke konci varu zahustěte polévku hladkou jíškou (na rozpuštěném másle zpěňte mouku...

Diskuze

3 komentáře

    a
    Alen

    Tradiční česká polévka. Ta by se měla zkusit.

    l
    lucik21

    Staročeský kaldoun vypadá zajímavě

    b
    Bobina1

    Staročeský kaldoun – může být dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist