Staročeské hovězí se zeleninou a slaninou
1. Na rozpáleném sádle za častého míchání orestujeme dohněda jemně nastrouhanou mrkev, petržel, celer, krájenou cibuli, nové koření, pepř, bobkový list a tymián. Přidáme osolené maso a opečeme jej ze všech stran a nakonec vmícháme mletou papriku. 2. Poté podlijeme vývarem, přidáme...
taky dělávám jen nedávám tymián a máme to moc rádi
Zajímavý recept. Vyzkouším a určitě si pochutnáme.
Staročeské hovězí po znojemsku – velmi lákavé , ale na mně moc pracné !
Výborný a moc chutný obídek, doporučuji.
to zní velmi zajímavě, určitě se k tomuto receptu vrátím, abych jej vyzkoušela :-))))))))
znojemskou máme rádi, ale dělám jí podle jiného receptu
Výborné jídlo, děláme podobné, je velmi oblíbené
dobře udělané hovězí my rádi
vetsinou delam rychla jidla, jednodussi
tu mám ráda
ale znojemskou bych si dala.