Staročeské hovězí se zeleninou a slaninou

1. Na rozpáleném sádle za častého míchání orestujeme dohněda jemně nastrouhanou mrkev, petržel, celer, krájenou cibuli, nové koření, pepř, bobkový list a tymián. Přidáme osolené maso a opečeme jej ze všech stran a nakonec vmícháme mletou papriku. 2. Poté podlijeme vývarem, přidáme...

Diskuze

13 komentářů

    s
    sumka55

    taky dělávám jen nedávám tymián a máme to moc rádi

    g
    glady

    Zajímavý recept. Vyzkouším a určitě si pochutnáme.

    x
    xxkouckaxx

    Staročeské hovězí po znojemsku – velmi lákavé , ale na mně moc pracné !

    k
    krockovapavla

    Výborný a moc chutný obídek, doporučuji.

    Viky17

    to zní velmi zajímavě, určitě se k tomuto receptu vrátím, abych jej vyzkoušela :-))))))))

    v
    viwi

    znojemskou máme rádi, ale dělám jí podle jiného receptu

    k
    Karunka

    Výborné jídlo, děláme podobné, je velmi oblíbené

    x
    xxkouckaxx

    dobře udělané hovězí my rádi

    c
    chiappa

    vetsinou delam rychla jidla, jednodussi

    h
    Hoja

    tu mám ráda

    a
    aknela11

    ale znojemskou bych si dala.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist