Staročeská rybí polévka s hrachem

Hrách uvaříme doměkka. Rybí maso povaříme 10 minut v osolené vodě s pokrájenou cibulí, pak vývar přecedíme. Na másle osmahneme zeleninu pokrájenou na nudličky, zaprášíme moukou, zalijeme vývarem. Před dovařením přidáme hrách i s vodou z vaření, rybí maso a česnek utřený se solí, dovaříme.

Diskuze

8 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Staročeská rybí polévka s hrachem – tak tohle není nic pro nás !

    x
    xxkouckaxx

    rybí polévka je jedno z mála jídel , které u nás nikdo nechce

    k
    krockovapavla

    Opravdu delikátní a opravdu výborná polévka.

    k
    krockovapavla

    Opravdu delikátní a opravdu výborná polévka.

    h
    helenadon

    rybí polévku dělám na Vánoce, ale bez hraáěku

    x
    xxkouckaxx

    já o ni moc nestojím , ale naše babi rybí polévku miluje !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist