srnci-ragu.jpg

Srnčí ragú na tymiánu se zeleninou

Na másle nebo tuku osmahneme pokrájenou zeleninu, později přidáme cibuli a na kostičky nakrájené (odblaněné) maso a osolíme. Dusíme bez podlití, až se zelenina trochu osmaží. Pak podlijeme vodou (nebo vývarem), přidáme koření a dusíme do měkka. Maso vyjmeme, šťávu vysmahneme, zaprášíme...

Diskuze

2 komentáře

    j
    jankac

    Ragú s tymianom nevarím.

    s
    Stanislav Brázdil ml.

    Srnčí ragú na tymiánu se zeleninou je jistě vynikající.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist