Srnčí ragú na tymiánu se zeleninou

Suroviny

srnčí maso

1/2 kg

máslo nebo tuk

5 dkg

pokrájená kořenová zelenina

3 PL

malá cibule

1 ks

sůl

dle chuti

celý pepř

3 ks

nové koření

2 ks

jalovec

2 ks

bobkový list

1 ks

tymián

1 špetka

polohrubá mouka

1 PL

červené víno

1/16 l

cukr

dle chuti

Postup přípravy:

Na másle nebo tuku osmahneme pokrájenou zeleninu, později přidáme cibuli a na kostičky nakrájené (odblaněné) maso a osolíme. Dusíme bez podlití, až se zelenina trochu osmaží. Pak podlijeme vodou (nebo vývarem), přidáme koření a dusíme do měkka. Maso vyjmeme, šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, upražíme a podlijeme. Hotovou omáčku přecedíme, přidáme do ní maso a dochutíme – víno, cukr…

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.10.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist