srnci-maso.jpg

Srnčí maso dušené se zeleninou

Maso omyjeme, vykostíme, rozkrájíme a osolíme. Slaninu rozškvaříme a podusíme na ní drobně nakrájenou cibuli a celer. Pak přidáme máslo, připravené maso v tomto základu rychle osmahneme, přikryjeme je a dusíme ve vlastní šťávě. Pak podlijeme vývarem, přidáme koření, nastrouhaný chléb, ocet a dusíme do...

Diskuze

7 komentářů

    a
    Aalleennaa

    My ještě přidáváme mrkev, celer, petržel, bobkový list. Propasírujeme, je to pak mňamka.

    d
    Daniela76

    Srnčí maso dušené se zeleninou může být dobrota.

    g
    glady

    zvěřinu mám moc ráda a tento recept vypadá výborně

    l
    lidka2

    Věřím, že to bude dobrota, ale u nás zvěřinu neděláme.

    v
    viki11

    Je to pochoutka.

    l
    lucik21

    srnčí maso je moc dobré, mám ráda zvěřinu, velká dobrota

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist