5739acf11a79a.jpg

Olivový olej dej do všeho, kam jej lze přidat. Je to totiž přímo blaho pro tvou kštici. A možností je mnoho - můžeš jej vrazit do zeleninových a těstovinových salátů, sýrových pokrmů a do veškeré studené kuchyně. Takové caprese (mozarella s rajčaty a bazalkou) lehce pokapané olivovým olejem, není vůbec k zahození. Zkrátka olivový olej používej hodně a často (ideálně denně, ale pozor nikoli na smažení) - tvé vlásky ti poděkují, olej je krásně zregeneruje. A podobný efekt má i plod olivovníku - oliva, ty můžeš zobat pořád.

Zdroj: archiv redakce

2 / 8

Olivový olej dej do všeho, kam jej lze přidat. Je to totiž přímo blaho pro tvou kštici. A možností je mnoho - můžeš jej vrazit do zeleninových a těstovinových salátů, sýrových pokrmů a do veškeré studené kuchyně. Takové caprese (mozarella s rajčaty a bazalkou) lehce pokapané olivovým olejem, není vůbec k zahození. Zkrátka olivový olej používej hodně a často (ideálně denně, ale pozor nikoli na smažení) - tvé vlásky ti poděkují, olej je krásně zregeneruje. A podobný efekt má i plod olivovníku - oliva, ty můžeš zobat pořád.

Zdroj: archiv redakce

Miniatury Zavřít
TOPlist