Špenátové karbanátky pečené v troubě

Suroviny

mleté hovězí maso
200 g
čerstvý špenát
1 balení
cibule
1 ks
česnek
4 stroužky
vejce
1 ks
strouhanka
sůl, pepř
tymián
1 KL
rostlinný olej

Postup přípravy:

Špenát nasypeme do mísy, přelijeme vařící vodou, přecedíme a nasekáme. Smícháme s masem, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, utřený česnek, vejce a koření. Promícháme a postupně přisypáváme strouhanku. Hotová hmota se nesmí příliš lepit ani drobit. Tvoříme karbanátky a klademe na olejem vymaštěný plech. Pečeme 40 minut na 180°C. Podáváme s vařenými brambory nebo bramborovou kaší, ideálně se zeleninou.

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.10.2010 5:22| autor: Wanda

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist