spenatova-polevka-se-syrem-352x198.jpg

Špenátová polévka se sýrem

Pokud používáme špenát mražený, tak jej nejprve necháme rozmrznout. Každopádně jej očistíme a spaříme ve slané vodě, scedíme, necháme okapat a jemně nasekáme nebo umeleme. V rendlíku rozpustíme máslo, do kterého přidáme umletý špenát, špetku strouhaného muškátového oříšku a sůl. To všechno dusíme...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist