utopenci.jpg

Špekáčky na pepři

Z vody, octa a DEKA uděláme lák, který povaříme a necháme vychladnout. Špekáčky podélně prořízneme, vložíme kolečko cibule, osolíme, opepříme a spíchneme párátkem. Utopence dáme do velké sklenice, zalijeme studeným lákem a dáme do lednice odležet. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

Diskuze

10 komentářů

    d
    Daimon

    Tak toto jídlo patří vůbec k těm mým nej… Sice to není zrovna zdravá záležitost, ale prostě si nemůžu pomoct…

    m
    martinnatr

    občas je dělám, chce to kvalitní buřtíky

    g
    glady

    Tento recept se mi líbí. Určitě jej vyzkouším

    Viky17

    Utopence máme moc moc rádi, jen v poslední době je neděláme ani nekonzumujeme kvůli klesající kvalitě špekáčků. Jinak ale nevím nevím, jestli by utopenci patřily k staročeským pochoutkám, to ještě špekáčky ani buřty neznali nemýlím-li se.

    k
    krockovapavla

    Utopence bohužel nemám vůbec ráda, nevím proč, ale nechutnají mi:)

    l
    ladouch

    Utopence máme rádi, dělám je podobě, ale přidávám kousek feferonky.

    l
    lidka2

    Utopence u nás všichni milujeme – problém ale bývá sehnat kvalitní špekáčky.

    d
    Daniela76

    Utopence nejím,nechutnají mi.Nějak jsem jim nedošla na chuť.

    b
    Bobina1

    Autorce se omlouvám, ale nemám ráda utopence.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist