Špekáčky na pepři
Z vody, octa a DEKA uděláme lák, který povaříme a necháme vychladnout. Špekáčky podélně prořízneme, vložíme kolečko cibule, osolíme, opepříme a spíchneme párátkem. Utopence dáme do velké sklenice, zalijeme studeným lákem a dáme do lednice odležet. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie
Tak toto jídlo patří vůbec k těm mým nej… Sice to není zrovna zdravá záležitost, ale prostě si nemůžu pomoct…
občas je dělám, chce to kvalitní buřtíky
Tento recept se mi líbí. Určitě jej vyzkouším
Utopence máme moc moc rádi, jen v poslední době je neděláme ani nekonzumujeme kvůli klesající kvalitě špekáčků. Jinak ale nevím nevím, jestli by utopenci patřily k staročeským pochoutkám, to ještě špekáčky ani buřty neznali nemýlím-li se.
Utopence bohužel nemám vůbec ráda, nevím proč, ale nechutnají mi:)
Utopence máme rádi, dělám je podobě, ale přidávám kousek feferonky.
Utopence u nás všichni milujeme – problém ale bývá sehnat kvalitní špekáčky.
Utopence nejím,nechutnají mi.Nějak jsem jim nedošla na chuť.
Autorce se omlouvám, ale nemám ráda utopence.