Špecle (noky)

na omáčku: 500g žampionů, 3 lžíce oleje, asi půl hrsti sušených hříbků, 1 lžíce vegety, 300ml smetany na vaření, 50ml bílého vína, 50g krájené anglické slaniny, 1 cibule Smícháme obě mouky s práškem do pečiva a lžičkou vegety, přidáme vejce a za...

Diskuze

9 komentářů

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě jej vyzkouším a třeba zařadím do našeho jídelníčku.

    h
    helenadon

    manžel tyto špecle jedl v lázních Velké Losiny a chtěl je i doma, ale já nevěděla jak na to. Nyní jsem již chytřejší

    z
    Zuzana2403

    Špecle mají výborné hotové, ale domácí budou možná lepší.

    l
    ladouch

    Špecle kupuji hotové, jsem líná se s nimi dělat, ale díky, možná to zkusím.

    Viky17

    Zajímavý recept na chutné jídlo, určitě doma vyzkoušíme, pokud bude úspěch budeme se k němu vracet. Super tip.

    x
    xxkouckaxx

    nevypadá to špatně – kdybych k tomu přihodila kus masa , tak by byl táta spokojený !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist