Špecle (noky)
na omáčku: 500g žampionů, 3 lžíce oleje, asi půl hrsti sušených hříbků, 1 lžíce vegety, 300ml smetany na vaření, 50ml bílého vína, 50g krájené anglické slaniny, 1 cibule Smícháme obě mouky s práškem do pečiva a lžičkou vegety, přidáme vejce a za...
Zajímavý recept. Určitě jej vyzkouším a třeba zařadím do našeho jídelníčku.
manžel tyto špecle jedl v lázních Velké Losiny a chtěl je i doma, ale já nevěděla jak na to. Nyní jsem již chytřejší
Špecle mají výborné hotové, ale domácí budou možná lepší.
Špecle kupuji hotové, jsem líná se s nimi dělat, ale díky, možná to zkusím.
Zajímavý recept na chutné jídlo, určitě doma vyzkoušíme, pokud bude úspěch budeme se k němu vracet. Super tip.
nevypadá to špatně – kdybych k tomu přihodila kus masa , tak by byl táta spokojený !