Špecle (noky)

na omáčku: 500g žampionů, 3 lžíce oleje, asi půl hrsti sušených hříbků, 1 lžíce vegety, 300ml smetany na vaření, 50ml bílého vína, 50g krájené anglické slaniny, 1 cibule Smícháme obě mouky s práškem do pečiva a lžičkou vegety, přidáme vejce a za...

Diskuze

9 komentářů

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě jej vyzkouším a třeba zařadím do našeho jídelníčku.

    h
    helenadon

    manžel tyto špecle jedl v lázních Velké Losiny a chtěl je i doma, ale já nevěděla jak na to. Nyní jsem již chytřejší

    z
    Zuzana2403

    Špecle mají výborné hotové, ale domácí budou možná lepší.

    l
    ladouch

    Špecle kupuji hotové, jsem líná se s nimi dělat, ale díky, možná to zkusím.

    Viky17

    Zajímavý recept na chutné jídlo, určitě doma vyzkoušíme, pokud bude úspěch budeme se k němu vracet. Super tip.

    x
    xxkouckaxx

    nevypadá to špatně – kdybych k tomu přihodila kus masa , tak by byl táta spokojený !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist