Španělský mandlový dort s čokoládou
Na těsto: 1balení Polevy tmavé Dr.Oetker, 6 žloutků, 80 g moučkového cukru, 1 balíček Vanilínového cukru Dr.Oetker, 2 PL mandlového likéru (např. Amaretto), 6 bílků, 80 g cukru, 200 g strouhaných mandlí Na náplň: 500 ml smetany ke šlehání, 100 g...
Vypadá moc dobře asi vyzkouším.
Španělský mandlový dort to je krása, určitě vyzkouším to bude kalorická bomba
Na tom bych si pochutnala i s vnoučkem.
tohle je moc pěkně popsaný postup receptu, díky
tohle vypadá opravdu moc lákavě – dala bych si ke kávičce !
Může být dobrý,jednou sem jedla něco podobného a bylo to moc sladké.
určitě to bude dobrota, takže rozhodně vyzkouším
Recept vypada velmi dobře doufám,že ho při nejake prilezitosti vyzkousim 🙂
tato torta je uplne bozska,urcite si odlozim recept a vyskusam
takuto tortu keby som upiekla urcite by ma moja rodina pochvalila
Španělský mandlový dort – vypadá na slavnostnější moučník, já bych ráda ochutnala, ale nevím jestli se pustím do výroby, chybí mi tam nějaké ovoce.
Ingredience jsou lákavé,nevypadá to moc složitě,asi vyzkouším
olalá ! to vypadá na skvělou dobrotu – musím zkusit !