spanelska-polevka-z-musli-352x198.jpg

Španělská polévka z mušlí

Umyté hlavy z ryb a nakrájenou mrkev vaříme ve slané vodě asi 15 minut. Na másle zpěníme nakrájenou šalotku, přidáme scezený rybí vývar, rajčata a přikryté vše povaříme na slabém plameni 10 minut. Ochutíme šafránem, přelijeme smetanou, přisypeme škrobovou moučku rozmíchanou v troše...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist