[Ukončeno] Soutěžíme o poukazy do Bageterie Boulevard

Potřebuješ si teď hlídat váhu a zároveň si chceš pochutnat? Pak naše soutěž tě určitě potěší hned dvakrát. Soutěžíme o poukázky do Bageterie Boulevard na zimní menu sestavené jedním z nejlepších českých šéfkuchařů Janem Punčochářem.
soutez-bageterie-titul-1100x618.jpg

Do Bageterie Boulevard si můžeš zajít na něco opravdu výjimečného. Zimní nabídku totiž rozšiřuje nové CHEF MENU MISTRA ČESKÉ KUCHYNĚ, které osobně sestavil jeden z nejlepších českých šéfkuchařů Jan Punčochář, několikrát oceněný michelinským Bib Gourmand. Jak je patrné už z názvu, sází nové CHEF MENU na typicky českou kuchyni, vše ale v moderním pojetí. Kromě teplé a studené bagety a polévky v něm samozřejmě najdeš i řadu FIT CALORIES, která svým složením dodržuje zásady zdravého stravování.

V zimním období potřebuje naše tělo pořádně zahřát a zasytit a k tomu je vydatná česká kuchyně přímo ideální. Šéfkuchař Jan Punčochář sestavil celé menu tak, že o tomto záměru tě přesvědčí každý kousek, který se dostane k tvým chuťovým buňkám. „Pro zimní menu jsem vybíral suroviny, co mám osobně velmi rád a které mě inspirují k různým chuťovým variacím. Vyzdvihl bych vepřové koleno. To patří k pilířům klasické české kuchyně. V mém receptu se pomalu vaří, aby si udrželo svou šťavnatou chuť. Další část masa, která mě fakt baví, je hovězí krk“, řekl Jan Punčochář, šéfkuchař Grand Cru Restaurant.

Vlajkovou lodí celého menu je teplá bageta Hovězí krk s perníkem. Dlouhé konfitování zaručuje masu jemnou a delikátní chuť, kterou ideálně doplní plátky opečených brambor s majoránkou. K tomu navíc restovaná cibulka, zapečený horský sýr a výrazná perníková omáčka, která perfektně vyzdvihuje chuť hovězího masa.

Další novinkou je studená bageta Šunkové koleno, v níž chuť masa krásně zvýrazňuje křenová pomazánka, hořčičný dresink a lístky hořčice. Novou úroveň svěžesti pak dodávají presované okurky. Tato bageta je jasným důkazem, že i z běžně dostupných surovin může vzniknout skvělé jídlo v moderním a netradičním kabátu.

V zimním menu nesmí chybět ani vydatná krémová polévka. Ta od Jana Punčocháře je lehce pikantní Dýňová s křenem a zakysanou smetanou. Ozdobena je praženými dýňovými semínky, která v polévce příjemně křupou.

A jak v podání mistra české kuchyně vypadá zdravé menu FIT CALORIES? Do ořechového chleba, který si Bageterie Boulevard sama peče, schoval Jan Punčochář Krůtu s pečenými paprikami. Barevné papriky s krůtími prsy a ostatními surovinami spojuje estragonové žervé s růžovým pepřem. K tomu přidej svěží a fresh baby špenát a o zdravou svačinu je postaráno. Variantu určenou pro vegetariány pak představuje Ovčí sýr s řepou. V oblíbeném dýňovém chlebu tentokrát najdeš marinovanou červenou řepu a máslovou dýni, ovčí sýr, medový dresink a rukolu.

Zimní CHEF MENU MISTRA ČESKÉ KUCHYNĚ můžeš v Bageterie Boulevard ochutnat až do 21. března 2018. A s námi si dnes můžeš zasoutěžit o šest poukázek právě na tato výborná menu.

Co proto musíš udělat? Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu toho pověstného štěstí při losování. 

Soutěžit můžeš od úterý 2. 1. 2018 do pondělní půlnoci 8. 1. 2018. 

Nápovědu najdeš na www.bb.cz

Výherci:

Verča Libichová
Miluše Málková
Zuzana Příhodová
Jan Jonáš
Lucie Chlumecká
Šárka Havlová

Soutěžit mohou pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Abychom vás v případě výhry mohli kontaktovat, potřebujeme váš platný email. Proto se přihlaste nebo zaregistrujte.


Přihlášení



Registrace

Soutěž již skončila.

Přejít na probíhající soutěže

2.1.2018 9:26| autor: Redakce
Více o tématu: kuchyně

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist