Sójové maso se smetanou a kořením
Sojové kostky povaříme ve vývaru, cibulku nakrájíme na plátky a osmahneme na oleji, přidáme k ní měkké sojové maso a trochu vývaru, koření garam masala dle chuti, cibulku a ještě chvílku dusíme. Na závěr přidáme zakysanou smetanu a podáváme s rýží.
sojové maso může být velmi chutné , ale musí se umět dobře okořenit
Sojové kousky garam masala – zajímavý exotický název !
koření garam masala jsem ještě s dalšími vyhrála v soutěži , takže můžu experimentovat
Já bych použila spíš šmakouna..
zkusím, ale u nás se asi nikomu nezavděčím, asi bude jenom pro mne
kousky – chtěla bych vyzkoušet. Zní to skvěle
Já vegetariánka moc ocením tyto sojové recepty. Sóju miluju a děkuji za skvěký recept, určitě to vyzkouším 🙂
séju my moc rádi – mňam
určitě vyzkouším