Sójové maso se smetanou a kořením

Sojové kostky povaříme ve vývaru, cibulku nakrájíme na plátky a osmahneme na oleji, přidáme k ní měkké sojové maso a trochu vývaru, koření garam masala dle chuti, cibulku a ještě chvílku dusíme. Na závěr přidáme zakysanou smetanu a podáváme s rýží.

Diskuze

11 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    sojové maso může být velmi chutné , ale musí se umět dobře okořenit

    x
    xxkouckaxx

    Sojové kousky garam masala – zajímavý exotický název !

    x
    xxkouckaxx

    koření garam masala jsem ještě s dalšími vyhrála v soutěži , takže můžu experimentovat

    t
    Thais

    Já bych použila spíš šmakouna..

    j
    jijina

    zkusím, ale u nás se asi nikomu nezavděčím, asi bude jenom pro mne

    a
    aknela11

    kousky – chtěla bych vyzkoušet. Zní to skvěle

    r
    Reesie

    Já vegetariánka moc ocením tyto sojové recepty. Sóju miluju a děkuji za skvěký recept, určitě to vyzkouším 🙂

    x
    xxkouckaxx

    séju my moc rádi – mňam

    c
    chiappa

    určitě vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist